Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Rýchla kontrola faktúry

Potrebovali ste niekedy pri fakturácii väčšieho množstva položiek narýchlo skontrolovať, či ste pri fakturácii na nič nezabudli? Zvyčajne by ste museli položky na faktúre spočítať ručne a to isté platí aj o fakturovaných jednotkách ako kusy alebo hodiny, ktorých môže byť na faktúre veľmi veľa.

V SuperFaktúre máte rýchly prehľad o počte položiek a fakturovaných jednotkách. V detaile faktúry stačí prísť kurzorom nad časť „Názov a popis položky“ nad zoznamom položiek a zobrazí sa ich celkový počet. Ak prejdete kurzorom na nadpis „Počet“ uvidíte pekne rozdelený sumár vyfakturovaných hodín, kusov, litrov, metrov, rokov…

Rýchla kontrola
Prehľad vo fakturácii

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

6 komentárov

Dobry den, nedavno sme zacali pre fakturaciu pouzivat vas system. Hned prva poznamka kolegu pri baleni smerovala k sumaru poloziek. Hladal som na vasom webe ako sa k tomu dostat, ale iba zobrazenie na obraxovke je pri viacerych ludoch neprakticke. Sumar poloziek by sa mi velmi zislo umiestnit aj priamo do faktury pre zakaznika, alebo aspon v dodacom liste.
Dobrý deň, ďakujeme za komentár. Nateraz takúto úpravu dokladov neplánujeme, no poznačili sme si ho do zoznamu vylepšení od našich používateľov, ktoré priebežne zapracúvame podľa našich možností a dopytu.
Prosím o preverenie mojej faktúry je VElmy vysoká za mesiac jun
Dobrý deň, popísali by ste mi bližšie problém s faktúrou? Prípadne, ak sa jedná o niečo s používaním SuperFaktúry, napíšte nám prosím na email info@superfaktura.sk. Ďakujem.
Dobrý deň prajem, mám jeden tip k tým faktúram, presnejšie k pridávaniu kontaktov. Systém superfaktura umožňuje pod tým istým IČO duplicitne zaevidovať viac krát ako nový kontakt tú istú firmu. To sa mi vlani nechtiac podarilo :) takže niektoré kontakty mám 2x, pričom niektoré faktúry som tej istej firme (odberateľovi) vystavil na jeden kontakt, iné na ten druhý... Nedalo by sa to nejako ošetriť, aby nebolo možné na to isté IČO omylom založiť dva kontakty, dvoch odberateľov? Inak všetko super :) a prajem mnoho úspechov v 2014.
Dobrý deň, aj Vám prajem veľa zdaru v novom roku! Máte pravdu, na kontrolu duplicity by sme sa mali pozrieť.

Pridať komentár