Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Expedovanie vyriešené za niekoľko sekúnd… s Neoshipom

Expedovanie vyriešené za niekoľko sekúnd… s Neoshipom

Pomocou obľúbeného nástroja Export pre kuriérov môžete dáta z vašich faktúr pohodlne preniesť do systémov kuriérskych spoločností alebo do expedičného systému Neoship. Neoship vám pokryje doručenie cez ich partnerov – kuriérske spoločnosti Slovak Parcel Service, GLS a Packetu – ako odosielateľ vďaka tomu získate komplexné riešenie pre vaše expedičné potreby. Do 30.04.2022 majú pre vás prichystanú aj akciu. Viac informácií nižšie v článku.

Kuriér versus expedičné riešenie Neoship

Aby ste v tom nemali zmätok, hneď na úvod si pomocou videa ukážme, čím sa líši Neoship ako expedičné riešenie od bežného prepravcu – kuriérskej spoločnosti a aké výhody vám poskytne.

Neoship – komplexná a logistická platforma pre eshopy

Jedna zmluva, jedna faktúra, jedno expedičné riešenie. Vyberiete si svojho obľúbeného prepravcu/prepravcov (SPS, GLS, Packeta) a získate expedičný systém s funkcionalitami:

  • Automatizovaná tlač štítkov
  • 100% prehľad o zásielkách
  • 100% prehľad o financiách
  • Individuálne notifikačné emaily s priamym sledovaním balíka
  • Exporty dobierok v rôznych formátoch (Excel, CSV, XML, SEPA XML)
  • Riešenie požiadaviek s prepravcom zo systému
  • Štatistiky balíkov
  • A mnoho iných vymožeností

Napojenie SuperFaktúry na Neoship je riešené cez API, čiže dáta z faktúr prenesiete do expedičného systému napriamo bez toho, aby ste museli riešiť export súboru a následný import manuálne. Je jedno, či budete expedovať 10, 50 alebo 100 zásielok, všetko to stihnete vyriešiť rýchlo.

Zároveň si už v SuperFaktúre môžete vybrať, či zásielky budú odoslané cez prepravcu Slovak Parcel Service, GLS, Packetu alebo aj kombináciou prepravcov. Doručenie je možné aj na odberné miesta a do parcel shopov.

Štítky pre tlač na vaše zásielky si vygenerujete taktiež rovno v SuperFaktúre.

Ako export zo SuperFaktúry funguje, si môžete pozrieť v inštruktážnom videu od Neoshipu:

Export zo SuperFaktúry do Neoshipu

Z Neoshipu si môžete vyexportovať súbor s vyplatenými dobierkami a spárovať ho s čakajúcimi faktúrami na úhradu v SuperFaktúre (v časti Nástroje >> Platby cez Import výpisu – Výpisy z kuriérskych služieb / Neoship).

Andrea Vertfeinová z Topankaren.sk:

Prepojenie Neoshipu so SuperFaktúrou je dokonalé riešenie pre náš eshop. Jednoduché prepojenie so systémom, nahadzovanie zásielok pár kliknutiami a párovanie platieb nám nielen šetrí čas, ale aj financie. Vrelo všetkým odporúčame. Za nás číslo 1.

Používanie systému Neoship je bez viazanosti a platíte iba vtedy, keď reálne vyexpedujete balík.

Peter Torma z kristinatormova.sk:

Neoship sme si vyhliadli, aby sme zjednodušili expedíciu tovaru oboch našich eshopov. A vďaka prepojeniu Neoshipu so SuperFaktúrou sme aj zjednodušili. Úspora času a financií, prehľad o doručovaní zásielok a nevyplatených dobierkach… to všetko je samozrejmosťou. V Neoshipe sme však našli nečakane ústretového dodávateľa s proklientsky nastaveným tímom, s ktorým je radosť komunikovať! Doposiaľ žiadna z našich požiadaviek nebola pre Neoship prekážkou.

Limitovaná akcia pre nových zákazníkov Neoshipu!

V Neoshipe pre vás pripravili aj jarnú akciu. Ak sa stanete ich novým zákazníkom do 30.04.2022, poskytnú vám 0,20 € zľavu z každej expedovanej zásielky a to na 90 dní od začatia vašej spolupráce. Máte záujem? Vyplňte kontaktný formulár na spodku stránky Neoshipu, do správy uveďte SUPERFAKTURA AKCIA a z Neoshipu vás budú čo najskôr kontaktovať, zistia vaše potreby a všetko vám vysvetlia 🙂

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár