Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Export dát zo SuperFaktúry

Export dát zo SuperFaktúry

Stiahnuť si faktúru vo formáte PDF je fajn. Môžete ju tak vytlačiť, či poslať emailom klientovi. Prípadne vášmu účtovníkovi. To je ale takmer všetko, čo sa dá so súborom PDF urobiť. Čo tak namiesto toho použiť export?

SuperFaktúra je otvorený systém. Všetky dáta, ktoré v nej vytvoríte, sú vaše. Umožňujeme vám preto vyexportovať si ich kedykoľvek (dokonca aj po vypršaní predplatného) a vo formáte, ktorý vám vyhovuje. Tento masívny nástroj nájdete v časti „Nástroje > Export“.

Nástroj export agendy v SuperFaktúre
Export dát zo SuperFaktúry

Ako export funguje?

  • V prvej časti si vyberáte časové obdobie. Vybrať si môžete podľa dátumu vystavenia, dátumu dodania, či dátumu úhrady.
  • Potrebujete dáta pre účtovníka? Pošlite mu ich presne vo formáte, ktorý si môže rovno naimportovať do svojho účtovníctva. Alebo ešte lepšie – vytvorte účtovníkovi prístup a vyexportuje si ich vždy, keď bude potrebovať. Podporujeme všetky najrozšírenejšie účtovné programy na našom trhu: Omega, Money, PohodaMRP, ProlucOBERON, MK-Soft, ALFA plus, Profit365, Tangram aj štandard ISDOC.
  • V spodnej časti môžete exportovať konkrétny typ dokumentov. Ide zväčša o hromadný export do PDF a excelu. Pri každom type dokumentu uvidíte ďalšie podrobné nastavenia.

Ako dlho to trvá?

To záleží od množstva dát. Vo veľkej väčšine prípadov to bude niekoľko sekúnd. Ak však exportujete stovky faktúr napríklad do PDF, môže to trvať aj niekoľko minút. Nemusíte však nechať stránku otvorenú. Pokojne pracujte ďalej. Keď bude súbor pripravený, dostanete emailom linku, z ktorej si ho môžete stiahnuť.

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár