Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Spravujte svoje firmy pod jedným prihlásením

Spravujte svoje firmy pod jedným prihlásením

Máte viacero firiem? Odteraz ich môžete mať všetky „pod jednou strechou“. V SuperFaktúre sa potom medzi nimi dokážete veľmi jednoducho prepínať. Stačia dve kliknutia.

Ako na to

Úplne jednoducho. Prihláste sa do svojho účtu. V pravom hornom rohu (pri názve vašej firmy) zbadáte malú šípku. Po kliknutí na ňu sa zobrazí možnosť pridať novú firmu. Po jej vytvorení sa budete môcť medzi oboma firmami prepínať práve kliknutím na túto šípku, resp. názov firmy. Takýmto spôsobom si môžete vytvoriť účty pre všetky svoje firmy (len aby ste to s tým podnikaním nepreháňali 😉 ).

Založenie novej firmy
Založenie novej firmy

Ako to vyzerá pri prihlásení

Ak už máte vytvorené účty pre viacero firiem, po prihlásení sa do SuperFaktúry si môžete zvoliť, do ktorej firmy si želáte byť prihlásený.

Zoznam existujúcich firiem
Zoznam existujúcich firiem

Aký balík služieb bude nová firma využívať

Každá nová firma má k dispozícii 30 dní bezplatne. Potom sa môžete rozhodnúť pre ktorýkoľvek z našich balíkov. Pre každú z firiem ich spravujete samostatne.

Prepojenie už existujúcich účtov firiem

V prípade, že ste si už kedysi na SuperFaktúre zaregistrovali viac firiem, prepojíme vám ich my. Stačí, ak nám napíšete email na info@superfaktura.sk.

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár