Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Dôležitá aktualizácia API klienta

Máme pre vás dôležité upozornenie. V prípade, že využívate API klienta SuperFaktúry (máte na SuperFaktúru napojený eshop, CRM alebo čokoľvek iné) je potrebné, aby ste si skontrolovali a prípadne aktualizovali API klienta aspoň na verziu 1.32 a to najneskôr do 20.06.2022.

Staršie verzie obsahovali chybu, kvôli ktorej by ste po 20.06.2022 zaznamenali nefunkčnosť vášho prepojenia. Preto odporúčame obrátiť sa na vášho developera, ktorý vám prepojenie s API klientom SuperFaktúry zabezpečil, aby skontroloval, akú verziu používate a prípadne spravil jej update.

V prípade aktuálnych verzií pluginov na prepojenie SuperFaktúry s WooCommerce, PrestaShop a Shoptet je to v poriadku (tieto vám tiež odporúčame ale pravidelne aktualizovať).

Návod na aktualizáciu API klienta je dostupný na GitHube: API klient SuperFaktúry (nutné aktualizovať aspoň na verziu 1.32).

Pre developerov je dostupný pre účely testovania bezplatný Sandbox, ktorý už teraz reflektuje konfiguráciu, ktorá bude nasadená 20.6.2022 na produkčných serveroch. Ak teda vaša implementácia správne funguje s naším Sandboxom, je všetko v poriadku.

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár