Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Jar 2022

Novinky v SuperFaktúre – Jar 2022

V SuperFaktúre máme za sebou na zákazníckej podpore najrušnejšie obdobie, keďže začiatkom roka k nám prikvitne množstvo nových používateľov. Ak k nim patríte aj vy a tento článok so zhrnutím noviniek vidíte prvýkrát – vitajte a čítajte 🙂 A verným čitateľom týchto sezónnych zhrnutí ďakujeme, že si nájdete popri všetkom čas rozkliknúť naše správy a prejsť ich aspoň z rýchlika 😉

Overenie bankového účtu vášho dodávateľa

Ste platiteľmi DPH a uhrádzate faktúru inému slovenskému platiteľovi DPH? Pred úhradou máte povinnosť si overiť, či je jeho bankový účet registrovaný v zozname u daniarov. Aby ste nakoniec nemuseli ručiť za neodvedenú DPH… Buďte bez obáv – máme veľké vylepšenie a skontrolujeme ho za vás 😉

Export do Neoshipu a jarná akcia

Neoship je expedičné riešenie, vďaka ktorému pošlete eshopové zásielky z 1 systému rovno cez 3 prepravcov. Doteraz ste mohli do Neoshipu zo SuperFaktúry automatizovane posielať informácie o zásielkach a tlačiť štítky pre SPS a GLS – najnovšie už aj pre Packetu (pozrieť video).

Navyše, Neoship má teraz pre nových zákazníkov do 30.04.2022 pripravenú akciuvšetko podstatné sme spísali do článku.

Filtrovanie nákladov podľa číselníka

Do vyhľadávania v Nákladoch sme pridali nový filter – filtrovanie zaevidovaných nákladov podľa Číselníka. Ak teda na evidenciu nákladov využívate viacero číselných radov, odteraz už bude pre vás ich dohľadávanie jednoduchšie.

Doplnok pre Shoptet – popis položky

V nastaveniach doplnku pre Shoptet môžete použiť rôzne značky (code, brand, itemtype,…) pre nastavenia popisu položky na faktúre. Pri vystavení faktúry v SuperFaktúre budú značky nahradené konkrétnymi hodnotami z nakúpenej položky. Takto docielite napríklad zobrazenie kódu SKU na vystavenej faktúre.

 

Okrem toho sme sa venovali viacerým drobným vylepšeniam a úpravám exportov do účtovníctva aj kuriérskych služieb, importov bankových či kuriérskych výpisov platieb, a mnoho iných drobností.

Taktiež, ak využívate plugin na prepojenie eshopu na WooCommerce so SuperFaktúrou (viac ako 2 000 aktívnych inštalácií), nezabúdajte na jeho pravidelnú aktualizáciu.

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár