Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Jesenná edícia 2020

Novinky v SuperFaktúre – Jesenná edícia 2020

Tentokrát budú jesenné správy  o čosi skromnejšie oproti predchádzajúcim edíciám kvartálnych noviniek v SuperFaktúre. V lete venovali vývojári väčšinu svojich síl updatovaniu systému a prechodu na najnovšie verzie frameworkov a kadečoho (kto im má rozumieť?). Ešte na tom stále čiastočne makajú, ale vraj to potom bude ešte viac super.

Priestoru na väčšie množstvo nových fíčuriek alebo na vývoj funkcionalít teda nebolo nazvyš, no napriek tomu sme predsa len nejaké novinky postíhali.

Nová verzia mobilnej aplikácie

Cez mobilnú verziu si už v Cenníku / Sklade dokážete zaevidovať okrem predajnej ceny aj nákupnú, či rozpísať prijatú faktúru alebo pokladničný blok pekne po jednotlivých položkách. Pribudli aj drobné vylepšenia pri nahrávaní príloh. Ak si chcete stiahnuť SuperFaktúru do mobilu, nájdete ju pre Android zariadenie na Google Play (hodnotenie 4,7 * / 5) a pre iOS na App Store (hodnotenie 4,8 * / 5).

Fakturácia objednávok zo Shoptetu

Shoptet je obľúbená voľba na slovenskom a českom trhu pre tých, ktorí hľadajú eshopové riešenie na prenájom. Od konca leta je na ich trhu doplnkov k dispozícii doplnok na prenos objednávok zo Shoptetu do SuperFaktúry. Môžete si tak automatizovať vystavovanie faktúr, zálohových faktúr, či dobropisov pri storne objednávky v Shoptete a ich odosielanie Vašim zákazníkom. Eshopových riešení napojených na SuperFaktúru je teda zase o jedno viac 😉

Nový kuriér v exportoch

Naše rady exportov pre kuriérov rozšírila služba 123kuriér. Údaje o balíkoch prenesiete k 123kuriérovi pohodlne jedným kliknutím – automaticky – bez nutnosti manuálneho importu súboru ku kuriérovi. Ak ste ešte o fíčurke exportu pre kuriérov nepočuli (je to vôbec možné?), mrknite na náš článok pre viac info.

Čerstvá verzia pluginu pre PrestaShop

Pred pár dňami prešiel plugin na prepojenie PrestaShopu so SuperFaktúrou updatom. Nájdete v ňom nastavenie pre online platby a možnosť zadať tzv. callback payment URL, ktorú SuperFaktúra automaticky zavolá po pridaní úhrady k faktúre.

 

Okrem toho sme urobili viacero menších vylepšení. Napríklad v nastavení možností exportu do Pohody, v exportoch pre kuriérov Remax a Neoship aj v Knihe jázd.

S výberom noviniek sa zas budeme hlásiť v zimnom newsletteri, dovtedy sa majte supersky. A vlastne furt sa majte supersky!

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár