Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Jar 2023

Novinky v SuperFaktúre – Jar 2023

Ahojte, SuperFakturanti!

Sranda vec sa nám stala. Naše baby, ktoré poznáte zo supportu, sa rozhodli (samé od seba!), že chcú zistiť, či sa dá klientský servis robiť ešte lepšie. A tak boli v Prahe na školení. Cyntia sa k tomu postavila úplne zodpovedne a v rámci teoretickej prípravy si kúpila knihu, ktorú dávnejšie vydali organizátori školenia. A teraz tá sranda – v tej knihe je uvedená SuperFaktúra ako ukážkový príklad!

Okrem šikovného supportu však máme aj niekoľko noviniek. Poďme sa na to pozrieť!

Aktualizovali sme náš e-book: Ako správne vystaviť faktúru

Prvý kvartál v SuperFaktúre znamená príliv nových používateľov, ale nielen im sa náš obľúbený, teraz refreshnutý, e-book môže hodiť. Túto praktickú pomôcku sme pripravili v spolupráci s Petrom Furmaníkom (autor blogu ĽudskouRečou.sk). Po novom v ňom nájdete až 13 tipov na fakturáciu priamo z praxe. No schválne – viete s určitosťou, kedy fakturovať s DPH a kedy bez? Alebo ako vyfakturovať prijatú zálohu? Stiahnite si e-book a už to pre Vás nebude žiadny problém.

Pridanie nového konektora Dirigos

To, že sa Vám v SuperFaktúre snažíme uľahčovať prácu a chceme, aby ste trávili viac času s tým, čo máte radi, už zrejme viete. Preto sme pridali nový konektor Dirigos. Prináša desiatky hotových integrácií s rôznymi ďalšími službami, ktoré zefektívnia a zrýchlia pracovné procesy a znížia pravdepodobnosť vzniku chýb. Viac informácií o konektoroch nájdete na našom webe.

Prepis spôsobu platby medzi faktúrami

Ak používate zálohové faktúry, máme pre Vás novinku. Po novom sa na doklade, ktorý sa vytvorí automaticky po platbe, bude zohľadňovať spôsob platby zo zálohovej faktúry. Prakticky to teda znamená, že pokiaľ budete mať na zálohovej faktúre spôsob úhrady “dobierkou”, na ostrú faktúru sa tiež doplní spôsob platby “dobierkou”.

 

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár