Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Jeseň 2021

Novinky v SuperFaktúre – Jeseň 2021

Ľubo, náš služobne druhý najstarší vývojár (skoro 6 rokov!) hovorí, že na tejto práci najviac oceňuje 7 hodinový pracovný čas a fakt, že každý z tímu môže hovoriť do ďalšieho smerovanie SuperFaktúry.

A v rámci tohto kolektívneho rozhodovania sme v predchádzajúcom kvartáli uvarili takéto novinky:

Faktúry v režime OSS – exporty pre účtovníctvo

Informáciu (príznak), že faktúru ste vystavili v režime OSS (One Stop Shop), je možné preniesť zo SuperFaktúry aj do účtovných programov. Pomôže to pri ľahšom spracovaní faktúr pre účely OSS daňového priznania. Príznak o tom, že faktúra je v režime OSS, je možné preniesť do účtovných systémov: Pohoda, Omega, Money, PROLUC, MK-Soft, MRP a Oberon.

Kto prehliadol, pripomíname článok ako si zapnúť režim OSS v SuperFaktúre.

Faktúry v režime OSS – Shoptet doplnok a plugin pre WooCommerce

Plugin SuperFaktúra pre WooCommerce – od verzie 1.10.7 je k dispozícií zapnutie príznaku pre osobitnú úpravu dane OSS. Používatelia doplnku pre Shoptet majú rovnakú možnosť. Tým zabezpečíte, aby faktúry vystavené z objednávok na eshope príznak o OSS obsahovali a – ako sme už spomenuli – uľahčíte spracovanie týchto faktúr v účtovníctve.

Rozšírené automatické párovanie platieb cez API o FIO banku

Automaticky označiť faktúru za uhradenú môžete už dlhší čas aj pomocou prepojenia vášho bankového účtu cez API so SuperFaktúrou. Služba je poskytovaná v spolupráci s Tatra banka a.s., no využívať ju môžu klienti TB, SLSP, ČSOB, VÚB či Raiffeisen bank. A cez leto prišlo rozšírenie o ďalšiu banku a automatické párovanie cez API si môžu spojazdniť už aj klienti s účtami vo FIO banke.

Viac o nastavení automatického párovania >>

Nové články na blogu

Okrem toho sme urobili viacero menších vylepšení či úprav. Napríklad pridali sme nový placeholder #UHRADENA_SUMA# k šablónam emailov, export do excelu sme rozšírili o informáciu, či bola faktúra vystavená s príznakom o prenesení daňovej povinnosti, a tiež je už možné cez API filtrovať klientov podľa dátumu vytvorenia a editácie.

Pred vianočným frmolom si vychutnajte ešte jeseň so všetkými potešeniami, čo k nej patria a v novom roku sa hlásime opäť s novinkami, ktoré do SuperFaktúry do konca roka pridáme.

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár