Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Jar 2021

Novinky v SuperFaktúre – Jar 2021

Kedysi hrooozne dávno, keď sme ešte všetci boli spolu v kanclíku, sme preberali, čo si kto myslí o poradách. A Tomáš povedal, že ak má byť na porade okrem neho aj niekto ďalší, tak ich rád nemá… Introverti! To určite oni vymysleli tieto karantény a teraz doma v jednom kuse samooslavujú, že aký parádny rok majú za sebou. Ale však dobre, zvykli sme si aj my ostatní. Zaberáme všetci a aj vďaka tomu máme znovu pár noviniek.

PHP developer/-ka

Hneď úvodom (aby ste to na spodku newsletteru neprehliadli) info o otvorenej pozícii (pokojne aj pre introvertných Tomášov) – ak ste šikovný/-á PHP developer/-ka a chceli by ste sa podieľať priamo na vývoji SuperFaktúry, miestečko sa u nás v tíme nájde – mrknite na našu stránku otvorených pracovných pozícií hodinanavyse.sk.

Dvojstupňové overenie pri prihlásení

Zvýšiť zabezpečenie prihlásenia do vášho účtu sa dá zapnutím dvojstupňového overenia. V SuperFaktúre tak môžete spraviť dokonca 3 rôznymi spôsobmi – overením cez aplikácie Google Authenticator / Microsoft Authenticator, zaslaním bezpečnostného kódu cez email alebo vytvorením zoznamu povolených IP adries. Prečítajte si viac o možnosti zabezpečenia vášho účtu.

Payme na vystavených faktúrach

QR kódy na faktúrach sú výborná pomôcka pri platbe. Čo však ak klient obdrží PDF faktúry do telefónu, ktorým potrebuje QR kód oskenovať? Zapnite si na faktúrach tlačidlo Payme a váš odberateľ po kliknutí na Payme nájde vo svojej mobilnej bankovej appke už predvyplnené údaje k platbe. Službu payme.sk prevádzkuje Slovenská banková asociácia a aktuálne sú do nej zapojené 4 slovenské banky: ČSOB, SLSP, Tatra banka a VÚB banka.


tlacidlo payme na fakture

detail PDF faktúry – odkaz payme na faktúre

Nastavenie cudzej meny

Ak potrebujete pravidelne vystavovať faktúry v rôznych fakturačných menách, predvoľte si v zozname výberu len tie fakturačné meny, ktoré reálne používate a ostatné skryte. Nebudú vás zdržovať pri hľadaní tej, ktorú potrebujete na faktúre použiť. A rovno sme pridali podporu pre až 155 fakturačných mien.

Hromadné mazanie kontaktov

Máte v adresári zbytočné kontakty bez naviazaných faktúr či nákladov? Donedávna ste takéto kontakty museli mazať postupne jeden po druhom. Teraz ich stačí označiť v zozname kontaktov a cez tlačidlo hromadného výberu (v ľavom hornom rohu zoznamu) ich pár kliknutiami odstránite raz dva štyri.

História callbackov za posledných 30 dní

Občas nám od eshopov využívajúcich callback (na zavolanie informácie o spárovaní platby s faktúrou do eshopu) prišla požiadavka, že by ste potrebovali zoznam posledných callbackov, lebo riešite nejaký technický zádrheľ vo vašom obchode. Históriu callbackov za posledných 30 dní si môžete stiahnuť už aj priamo v nastaveniach vášho účtu v záložke Automatické párovanie pod nastavením callbacku.


export callbackov

Export Callbackov za posledných 30 dní

API Sandbox pre vývojárov

Nový API Sandbox je pre všetkých z vás, ktorí potrebujete pripraviť pre klienta napojenie eshopu na SuperFaktúru alebo mať pre tieto účely vždy po ruke testovacie prostredie. Testovanie na ostrom účte nemusí byť vždy dobrý nápad. Preto sme pre vývojárov pripravili extra piesoček “na hranie” – stačí zaregistrovať sa do Sandboxu a na celý jeden rok máte k dispozícii bezplatný testovací účet.

 

Prajeme vám všetkým, drahí SuperFakturanti, nech vám jarné obdobie prinesie viac dôvodov na úsmev na tvárach a my do leta pridáme ešte určite ďalšie novosti 🙂

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár