Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Prečo je práve teraz SUPER mať SuperFaktúru?

Prečo je práve teraz SUPER mať SuperFaktúru?

Opatrenia posledných dní zmenili spôsob práce i životný štýl veľa z nás. Doslova akoby sa zastavil čas. Niektorí podnikatelia majú tieto dni hlavu v smútku. Zamýšľajú sa, ako udržať biznis a zároveň dodržať karanténne nariadenia? Nie je to jednoduché, sme v tom s vami. Preto sme pripravili niekoľko tipov, ako vám práve teraz môže pomôcť SuperFaktúra a čo všetko viete vybaviť aj na diaľku.

K účtovníčke bez starostí

Ak v SuperFaktúre kompletne evidujete svoje doklady (nie len vydané faktúry, ale tiež všetky doklady došlé, čiže náklady), nepotrebujete tieto dni nosiť účtovníkovi podklady osobne, ani posielať doklady poštou. Svojmu účtovníkovi dokážete spraviť prístup do svojho účtu, aby si doklady stiahol sám priamo zo SuperFaktúry, presne pre svoj účtovný softvér. A to najlepšie: táto funkcia je dostupná vo všetkých troch balíkoch predplatného, nemusíte platiť nič navyše.

Nechajte to na nás

Mnoho procesov viete vďaka SuperFaktúre automatizovať. Vystaviť a odoslať faktúru, poslať upomienku, spárovať úhradu, poďakovať klientovi za to, že vám zaplatil… Všetko dokáže systém za vás. Vy sa môžete zatiaľ venovať dôležitejším veciam.

Skoršie úhrady faktúr

Vďaka QR kódu alebo napríklad online platobným tlačidlám na faktúre vám klienti vedia pohodlne a rýchlo zaplatiť aj mobilom, nemusia kvôli tomu do banky. Platba cez QR kód je pohodlná a klienti zvyčajne nečakajú na posledný deň splatnosti faktúry. Peniaze tak máte na účte skôr. To sa v tejto neistej dobe oplatí.

Nie ste na to sami

Máte vo firme na starosti fakturáciu? Lenže teraz ste doma, staráte sa o deti, učíte sa s nimi a nestíhate? Ak máte Prémiový balík, v SuperFaktúre môžete vytvoriť prístup do účtu viacerým kolegom a fakturáciu si podeliť medzi sebou.

Fakturácia zadarmo

Ak máte v tomto období menej faktúr, alebo takmer žiadne, môžete si v SuperFaktúre vystaviť faktúru zadarmo. Naozaj vás stojí iba trochu času. Uložíte si ju v PDF do počítača a pošlete klientovi e-mailom, alebo ju môžete vytlačiť a poslať poštou.

Podpora na dosah

Náš zákaznícky servis nepoľavuje ani v tomto nezvyčajnom období – makáme naplno, i keď z domova. Sme supermani v riešení problémov, spolu s naším techteamom sme neporazitelní. Ak potrebujete s čímkoľvek pomôcť, sme tu pre vás denne cez chat, e-mail alebo telefón v pracovné dni od 8:00 – 15:00 ako zvyčajne.

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár