Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Jeseň 2022

Novinky v SuperFaktúre – Jeseň 2022

Ahojte, SuperFakturanti!

Dúfame, že ste mali pekné leto. My sme pracovali a taktiež naberali sily na ďalšiu sezónu. Programátorský tím sa už pomaly zažral do “upratovania kódu”, ktorý nás čaká nasledujúce mesiace. Radi by sme však spomenuli, na čom sa robilo predchádzajúci kvartál.

Nová verzia mobilnej aplikácie

V najnovších verziách mobilnej aplikácie pre iOS aj pre Android máte dostupné aj mazanie účtu. Nemusíte sa tak prihlasovať do webovej aplikácie SuperFaktúry, pokiaľ preferujete našu mobilnú appku. Oceníte to, ak napríklad založíte omylom nepotrebný účet alebo ak prechádzate zo živnosti na s.r.o. a starý účet už nepotrebujete.

Vylepšené základné nastavenia firemných údajov

Pri registrácii novej firmy v SuperFaktúre na vás čaká vyšperkovaný proces nastavenia účtu. Je jednoduchší, rýchlejší a veľa údajov o vašej firme sa nastaví automaticky 🙂

Barion znižuje poplatky za platobné tlačidlá

Aktiváciou online platieb v SuperFaktúre dáte možnosť vašim klientom zaplatiť za vami poskytované služby alebo tovar jednoduchým kliknutím na tlačidlo “Uhradiť” priamo na vašej faktúre alebo v emaili s faktúrou. Aktuálny poplatok za platbu cez platobné tlačidlo ponúka teraz Barion už za 0,3 %.

Export do Omegy

Evidujete v nákladoch v SuperFaktúre okrem došlých faktúr aj pokladničné a interné doklady? V Exporte agendy ich pre Omegu po novom viete vyexportovať samostatne od došlých faktúr a do Omegy naimportovať do časti Evidencia účtovných dokladov (EÚD).

Rozšírenie API o „súvisiace doklady“

Do API pribudol parameter “Add related item”. Prevedené do praxe – viete prepojiť dva naoko nesúvisiace doklady a pomôcť si tak pri rýchlejšom dohľadaní dokladu do budúcna. Pri náhľade takto prepojeného dokladu sa vám na pravej strane v časti “Súvisiace doklady” bude zobrazovať odkaz na ďalší prelinkovaný doklad.

Nové a aktualizované články na blogu

…viac užitočných článkov točiacich sa okolo fakturácie, daní a podnikania nájdete na našom blogu.

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

2 komentáre

Zatial som spokojný
Ďakujeme :)

Pridať komentár