Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Zima 2021

Novinky v SuperFaktúre – Zima 2021

V posledných mesiacoch roka 2021 sa nám podarilo “na šupu” nahajrovať 3 nových developerov (čo je samo osebe veľmi podozrivé). Tešíme sa z nových posíl v tíme, veríme v rýchle zabehnutie a sme si istí, že v novom roku vám vďaka tomu prinesieme ešte viac vylepšení ako teraz.

Ale teraz si pripomeňme zopár zaujímavosti a noviniek z posledných mesiacov.

Odosielanie SMS už aj mimo SR a ČR

Či už pripomienky, upomienky k splatnosti faktúry alebo poďakovania k platbe – všetky tieto správy môžete posielať zo SuperFaktúry vo forme SMS vašim klientom už niekoľko rokov.

A po novom už aj zahraničným klientom, ktorí nemajú slovenské a české telefónne čísla. Na poslanie SMS trebárs poľskému klientovi s jeho omeškaním pri platbe teda už ani nebudete potrebovať mobil. A ide to aj cez automatické odosielanie správ, takže na nich ani nemusíte myslieť.

Vystavenie dokladov v holandskom jazyku

Prekvapte zákazníkov z krajiny tulipánov holandskou verziou faktúry namiesto tej anglickej. Po vystavení jednoducho prepnite jazyk dokladu do holandčiny. Ide to aj ak na vystavenie faktúr používate naše API – stačí poslať info, v akom jazyku z našich 14 dostupných sa má faktúra vystaviť  – slovenčina, čeština, angličtina, nemčina, ruština, ukrajinčina, maďarčina, poľština, rumunčina, chorvátčina, slovinčina, taliančina, španielčina alebo holandčina.

Rozšírenie exportu do excelu

Export dáta faktúr (a tiež ostatných typov dokladov), kontaktov a nákladov pre excel je rozšírený o množstvo ďalších údajov, ktoré sa k nim viažu. Napríklad pri kontakte teraz môžete vyexportovať už aj predvolenú splatnosť faktúr klienta, predvolenú zľavu, formu úhrady a oveľa viac.

Nové články na blogu

Decembrový rekord

Už si začíname (a veľmi radi) zvykať, že koncom každého roka sa vám zadarí zvýšiť počet vystavených dokladov v SuperFaktúre a zlomiť rekord. Tentokrát ste posledný mesiac v roku spoločne vystavili v SuperFaktúre 609 000 dokladov, čo je 42 % nárast oproti decembru 2020. Tlieskame!

Ďakujeme, že tieto pravidelné novinky odoberáte a čítate. Máme tak možnosť udržať vás v obraze – na čom sme makali, čo pribudlo alebo sa zmenilo. Už teraz riešime a pracujeme na nových vylepšeniach SuperFaktúry pre vás. So súhrnom sa ozveme opäť o 3 mesiace.

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár