Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Jarná edícia 2020

Novinky v SuperFaktúre – Jarná edícia 2020

Napriek celosvetovej situácii z posledných mesiacov máme to šťastie, že naša práca na vývoji SuperFakúry sa dá robiť aj z pohodlia domova (akurát tá káva je doma o niečo biednejšia).

Radi by sme vám dali do pozornosti aspoň zopár noviniek, ktoré pribudli v prvom štvrťroku 2020. A tiež články z nášho blogu, ktoré by vás mohli zaujímať, ale mohli vám uniknúť.

Vypnutie našepkávača

SuperFaktúra si dokáže zapamätať, aké položky ste fakturovali v minulosti a rada ich ponúkne pri vystavení novej faktúry. Občas to však nemusí byť želané, preto ak chcete našepkávanie nadobro vypnúť, spravíte tak cez Základné nastavenia a deaktivujete “Zobrazovať našepkávač položiek”.


Nastavenie zobrazit nasepkavac poloziek

Oprava preplatenej faktúry

Klienti vám občas zaplatia omylom viac, než ste uviedli na faktúre. Aby ste si mohli vrátený rozdiel poznačiť aj k faktúre, umožnili sme, aby ste si k preplatenej faktúre vedeli pridať aj zápornú úhradu.

Odosielanie pravidelných faktúr

Automatické zasielanie pravidelných faktúr sme posunuli na vhodnejší denný čas. Vystavia sa v noci, tak ako doteraz, ale vašim klientom pristanú v emailovej schránke doobeda a nie napríklad o tretej nadránom.

300 000 kilometrov

Niektorí z vás sa ozvali, že autá na podnikanie a našu Knihu jázd používajú veľmi aktívne a najvyšší balík kilometrov nestačí. Rozšírili sme preto ponuku o 300-tisíc kilometrový balík.

Niečo pre majiteľov eshopov

Export dobierky

V Exportoch pre kuriérov si teraz môžete vybrať, či pri zásielkach na dobierku má byť suma dobierky rovnaká, ako je suma faktúry, alebo či sa má znížiť o prípadné úhrady, ktoré ste si už k faktúre zaevidovali.

Import zo Zásielkovne

Import platieb sme rozšírili o možnosť importovať výpis zo Zásielkovne. Faktúry s platbami za vyplatené balíčky z výdajných miest tak spárujete jednoduchšie, než doterajšie manuálne “rozbíjanie” hromadných platieb z banky medzi jednotlivé faktúry.

Nový modul PrestaShop

Okrem pravidelných vylepšení obľúbeného WooCommerce pluginu sa novej verzie dočkal aj plugin pre PrestaShop. Rozšírili sme ho o možnosť zadania ID bankového účtu, ID pre dobropisy, či predkontáciu (analytický a syntetický účet) pre dopravu a fakturované produkty.

Napojenie na UNIobchod a SmartBase e-shop

Eshop na prenájom (tzv. krabica) je jedným z riešení pre spustenie online predaja. Pri výbere zaváži aj napojenie na váš fakturačný systém – na SuperFaktúru sa najnovšie napojili aj z UNIobchod® systém a taktiež aj ecommerce riešenie SmartBase e-shop.

Nové seriály na blogu

Pre tých, čo zvažujú založiť si eshop na WooCommerce a prepojiť ho kvôli automatickému vystavovaniu faktúr so SuperFaktúrou, sme začali zverejňovať manuál pre nastavenie SuperFaktúra pluginu pre WooCommerce (1000+ inštalácií!)

Našu Bohunku ste na zákazníckej podpore asi nevyťažovali dostatočne, tak začala písať seriál o podnikateľovi Karolovi, v ktorom na rozbiehajúcom sa biznise ilustruje, ako môže postupne s rastom podnikania rásť aj používanie jednotlivých funkcionalít a možností v SuperFaktúre. Je určený pre SuperFaktúrových začiatočníkov.

A nakoniec, viete prečo vám práve teraz môže pomôcť SuperFaktúra a čo všetko dokážete vybaviť aj na diaľku?

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár