Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Zimná edícia 2020

Novinky v SuperFaktúre – Zimná edícia 2020

Máme pre vás opäť pravidelný súhrn toho, čo je u nás nové alebo vylepšené z posledných mesiacov roka 2020. Vývojári sa ešte stále “zabávajú” s updatovaním systému. Tešíme sa, keď už bude táto fáza za nami (už začíname vidieť svetlo na konci tunela) a budeme vám môcť priniesť aj väčšie a zásadnejšie vylepšenia (pssst, jedno spustíme už v najbližšom čase). Poďme si zatiaľ pripomenúť niektoré z posledného kvartálu.

Lámete rekordy jak šalení

Kríza nekríza, v decembri 2020 ste v SuperFaktúre vystavili dokopy skoro 429 000 dokladov, čím ste prekonali minuloročný rekord o takmer 50%. Good job!

Spárovanie faktúry s pohybom na účte

Využívate automatické párovanie platieb (ak nie, tak začnite, je to fajnová vec)? Občas sa stane, že sa platba k faktúre nenapáruje automaticky. Napríklad ak klient nevyplní pri platbe variabilný symbol. Pokiaľ máte jeden z vyšších balíkov predplatného, v zozname platieb si k nenapárovanej platbe môžete manuálne priradiť faktúru. Ale dá sa to už aj naopak. V náhľade neuhradenej faktúry pribudlo do panela nástrojov tlačidlo “Spárovať s pohybom” a vy zo zoznamu nespárovaných platieb už len vyberiete tú správnu.


tlacidlo Sparovat s pohybom

Nové možnosti pomenovania PDF

V SuperFaktúre sa dá už roky predvoliť, akým názvom sa pomenuje PDFko dokladu. Využívajú sa na to šablóny slov, ktoré sa nahradia konkrétnymi hodnotami priamo z dokladu. Doteraz ste si mohli názov PDFka nakombinovať spomedzi štyroch slov podľa typu dokladu, čísla dokladu, vášho obchodného mena a mena vášho klienta. Najnovšie pribudli ďalšie tri a teda výber máte rozšírený o dátum vystavenia dokladu, sumu a fakturačnú menu. Pozrite sa do Základných nastavení SuperFaktúry a zvoľte si názov PDF podľa vašich preferencií.


zakladne nastavenia - nazov PDF

Nastavenie názvu PDF

Dva nové jazyky dokumentov

Doklady môžete vystavovať aj do nových jazykových mutácií – taliančiny a španielčiny. Potešte vašich zákazníkov z južných krajín a pošlite im faktúru v ich rodnom jazyku namiesto anglickej verzie. Okrem slovenčiny tak môžete jazyk dokladu prepnúť dokopy do 12 jazykových verzií – češtiny, angličtiny, nemčiny, maďarčiny, rumunčiny, poľštiny, ruštiny, ukrajinčiny, chorvátčiny, slovinčiny, taliančiny a španielčiny.

Nákup predplatného a doplnkových služieb jednou platbou

Doplnkové služby na SuperFaktúre ako virtuálne poštové známky, SMS (k upomienkam), či kilometre do Knihy jázd si môžete zakúpiť už rovno pri obnove vášho predplatného a zaplatiť tak za všetky služby naraz. Je to pohodlnejšie a aj vy budete evidovať už len jednu faktúru. Navyše, potešíte aj Vašu účtovníčku, ak namiesto spracovania troch faktúr bude musieť zaúčtovať už len jednu.

Na záver

Nezabudnite pravidelne sledovať aj náš blog. Naša Biba zo zákazníckej podpory dokončila seriál o podnikateľovi Karolovi a pre SZČO pribudli aj nové informácie ako platiť odvody do poisťovní v roku 2021 alebo prehľad povinností živnostníka, ktorý svoje živnostenské oprávnenie dočasne pozastaví – žiaľ, aj toto so sebou prináša aktuálna situácia.

Odkaz za celý tím SuperFaktúry: Prajeme vám v ďalšom roku veľa vystavených a hlavne aj zaplatených faktúr. Držte sa v zdraví!

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár