Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Leto 2022

Novinky v SuperFaktúre – Leto 2022

Či už máte v pláne dopriať si začiatkom prázdnin zaslúžené voľné dni, alebo – naopak – začala vám rušná letná sezóna, radi by sme ešte rýchlo zhrnuli, čo je nové v SuperFaktúre. Poďme na to!

Úhrady nákladov rovno zo SuperFaktúry

Vďaka našej spolupráci s Tatra bankou si môžete SuperFaktúru prepojiť so svojim účtom v banke (aj v inej ako Tatra banke) a platiť faktúry od dodávateľov priamo z evidencie nákladov. A trebárs aj všetky naraz. Postup, ako si aktivovať priame prepojenie s bankovým účtom a zadávať tak platby do banky rovno zo SuperFaktúry.

Zaokrúhľovanie na 5 eurocentov

Od 1.7.2022 je v platnosti zmena legislatívy, ktorá upravuje zaokrúhľovanie hotovostných platieb. Cena platená v hotovosti sa zaokrúhľuje na 5 eurocentov. V SuperFaktúre môžete vystaviť faktúru už rovno so zaokrúhlením. Či už manuálne alebo automaticky cez API presne tak, ako stanovuje legislatíva.

Zmazanie starého účtu

Ukončujete podnikanie, prechádzate zo živnosti na eseročku alebo ste nechtiac vytvorili nový nepotrebný účet v SuperFaktúre? Keď ste chceli staré alebo nepotrebné účty zmazať, doteraz bolo nutné asistované zmazanie cez našu zákaznícku podporu. Po novom si nepotrebný účet viete zmazať priamo bez asistencie.

Presta modul a Sandbox

Používate na prepojenie so SuperFaktúrou modul pre PrestaShop? V najnovšej verzii modulu nájdete hotové riešenie na jeho prepojenie s vývojárskym účtom založeným na Sandboxe SuperFaktúry. Na tomto vývojárskom “piesočku” vedia vaši programátori testovať prepojenie modulu pre PrestaShop so SuperFaktúrou.

Nové a aktualizované články na blogu

…viac užitočných článkov točiacich sa okolo fakturácie, daní a podnikania nájdete na našom blogu.

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

Pridať komentár