Skočiť na obsah
🕽 0948 881 081 (-) , FAQ

Novinky v SuperFaktúre – Jeseň 2023

Novinky v SuperFaktúre – Jeseň 2023

Ahojte, SuperFakturanti!

Po lete sme späť a s nami aj kvartálne novinky. Veríme, že ste si ho užili a teraz sa už naplno pripravujete na posledné tri mesiace v roku. Nám sa v poslednom období podarilo rozrásť o dvoch nových členov: Peter bude písať super kód a Braňo kresliť super obrázky (a tlačidlá a formuláre a kadečo iné), máte sa na čo tešiť. Ale teraz už k novinkám, na ktorých sme v lete pracovali.

SuperFaktúra v novom kabátiku

Tak ako to už býva zvykom, občas prichádza čas na zmenu. Neobišlo to ani nás, pretože chceme byť stále modernejší a inovatívnejší. Tomu sme sa rozhodli prispôsobiť aj nový dizajn, ktorý sa drží našich hlavných hodnôt: jednoduchosti a spoľahlivosti.

Staré vs. nové logo

To je dôvod prečo sme pri voľbe novej identity volili cestu evolúcie pred revolúciou. Aj naďalej chceme aby sa u nás používatelia dokázali rýchlo a ľahko orientovať a aby mali prehľad vo svojich faktúrach. Naša nová identita je čistejšia a pútavejšia.

Tu je niekoľko detailov o zmenách:

  • zmenou prešlo logo s novým vizuálnym prvkom, ktoré je teraz modernejšie 
  • naše farby sú jasnejšie, pútavejšie a sýtejšie
  • zmenou prešli aj fonty pre ešte lepšiu čitateľnosť.

Pri vizuálnej identite ale nekončíme. Naše ďalšie kroky povedú k zlepšeniu ovládateľnosti a používateľského zážitku zo SuperFaktúry.

Poďakovanie za čiastočnú úhradu

Ak využívate funkcie SuperFaktúry naplno, isto Vám neuniklo, že pomocou automatických správ môžete svojim klientom zasielať pripomenutia pred splatnosťou faktúr, upomienky po splatnosti a poďakovania po úhrade. Aby sme automatické správy mali ešte komplexnejšie, pridali sme možnosť poďakovania pri čiastočnej úhrade aj pri faktúrach po splatnosti.  

Ešte lepšia Kniha jázd

Vytunili sme pre Vás Knihu jázd, ktorá je teraz opäť o kúsok lepšia. Po novom za Vás automaticky prepočítava sadzbu základnej náhrady aj do minulosti, takže rekonštrukcia jázd bude znovu o štipku ľahšia. Pokiaľ ju ešte nepoznáte, v tomto článku sa dozviete všetko čo by Vás mohlo zaujímať.

Aj účtovníčky si zaslúžia hýčkanie a opateru!

Veríme, že nechcete, aby si Vaša účtovníčka zodrala ruky pri prepisovaní Vašich faktúr do účtovníctva. A preto používate naše exporty pre účtovné programy, že?! Je to veľmi obľúbená funkcia a aj preto ju pravidelne vylepšujeme. V posledných týždňoch sme napríklad urobili úpravy exportov pre Money a ISDOC.

Ich použitie je veľmi jednoduché a účtovníčka Vás bude za ne zbožňovať. Alebo jej rovno urobte prístup do Vášho účtu (to sa dá vo všetkých balíkoch!), nech si urobí exporty sama kedykoľvek ich bude potrebovať.

Import starších faktúr

Máte staršie vydané faktúry vytvorené mimo SuperFaktúru a chcete si ich u nás evidovať? Pomocou nástroja pre import starších vydaných faktúr to možné je. Importovať vydané faktúry môžete pomocou súboru stiahnutého z Money alebo Pohody, ďalej tiež importom z iDokladu, vo formáte ISDOC av prípade fakturácie jednej fakturačnej položky aj v Exceli. Pozor! Novo je možné vo formáte ISDOC importovať okrem vydaných faktúr aj zálohové faktúry a dobropisy.

Import faktúr

 

Posunutie číselníka

Potrebujete začať faktúry číslovať od vyššieho čísla ako je 1? Jednoducho pri prvom vytváraní faktúry v políčku pre číslo faktúry toto číslo prepíšte na vami požadované, vyplňte náležitosti faktúry a uložte ju. Týmto krokom sa číselník posunie a ďalšia vystavená faktúra už automaticky dostane číslo o jedno vyššie.
Pozor! Pokiaľ faktúry vystavujete cez API a číslovanie nechávate na nás, aj v tomto prípade je potrebné pre posunutie číselníka vytvoriť prvú faktúru manuálne a prepísať jej číslo.

Posunutie číselníka

Kúpa predplatného a ako uplatniť zľavový kód

Aktiváciu SuperFaktúry a kúpu predplatného máte pevne vo svojich rukách, nič vám dopredu neúčtujeme. Aby ste však mohli v účte pracovať, je potrebné zakúpenie jedného z balíčka predplatného a to tak, že v účte kliknete v pravom hornom rohu na „Kúpiť SuperFaktúru“ a následne budete pokračovať v krokoch objednávky (výber balíčka, dĺžky predplatného a spôsobu platby).

Chystáte sa pre svoj účet vytvoriť prvú objednávku predplatného a máte zľavový kód od jedného z našich partnerov, ktorý by ste na prvú objednávku radi využili? Napíšte nám na chat alebo email a radi vám s jeho uplatnením pomôžeme.

Kúpa predplatného

NOVÉ A AKTUALIZOVANÉ ČLÁNKY NA BLOGU

…viac užitočných článkov točiacich sa okolo fakturácie, daní a podnikania nájdete na našom blogu.

 

>>Všetky články o kvartálnych novinkách<<

Prihláste sa na odber noviniek z blogu

Odhlásiť sa môžete kedykoľvek prostredníctvom odkazu v emaili.

2 komentáre

Dobry den, v ramci zlepsenia vasich sluzieb a aplikacie by sme ocenili, keby sme sa do vasho uctu mohli prihlasit viaceri, aspon so zakladnym odstupnovanim pravomoci - admin a uctovnik vidi vsetko, obchodny zastupca - moze robit iba ponuky, vidi iba klientov, nevidi obrat ani faktury. Dakujem a drzime vam palce
Dobrý deň. Ďakujeme za spätnú väzbu k tomu, akoby sme mohli SuperFaktúru zlepšiť. Popremýšľame o tom, ako to do budúcna vylepšiť.

Pridať komentár